Skip to content

Topics

HOME / TOPICS

IA-ȚI
puterea înapoi

Cronicile celor care au redat comunitățiilor puterea de a schimba sisteme

TOTI
pentru unul

Unde-s mulți cu dorință de fapte bune, schimbarea este mai puternică. 

FILANTROPIE
cu cap-inima

Filantropii României, investitori în comunități sustenabile

FUNDRAISING
from Good to Great

Ai ratat Conferința Națională de Fundraising? Nu-I nimic. Reluăm cele mai de interes subiecte discutate

OAMENI
pentru oameni

Povești despre oameni și perseverența de a produce o schimbare în viețile altora

INDUSTRIA
binelui

Cifre, date și povești pentru profesioniștii în fapte bune

Abonează-te la newsletter

Cronici de Filantropie

Fiecare comunitate are resursele necesare pentru a deveni un acasă mai bun și mai puternic pentru oamenii care trăiesc în ea. Noi, Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, avem misiunea de a descoperi, cultiva şi folosi aceste resurse pentru a le oferi oamenilor speranță, dar și un cadru în care să poată acționa.

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai recente Cronici din filantropia Românească, cu povești despre altruism și iubire de oameni din viața celor care își dedică timpul și resursele pentru a produce schimbări reale în comunitățile lor. 

Newsletter

Datele pe care le colectăm (nume și e-mail) sunt stocate pe platforme conforme cu legislaţia în vigoare, platforme care ne permit o comunicare eficientă cu voi. Aceste date vor fi folosite doar pentru scopurile menţionate mai sus sau în acord cu obligațiile noastre legale și nu vor fi înstrăinate către o altă entitate.

Dacă doriți să vă abonați și la Newsletter-ul ARC pentru a afla tot ce e nou în fundraising și să primiți vești despre evenimentele și noile planuri pentru mediul nonguvernamental, vă rugăm sa selectați Da în cadrul câmpului Newsletter ARC.