Skip to content

Fundraising from Good to Great

La Conferința Națională de Fundraising (eveniment pe care îl organizăm de 17 ani) am adus pentru prima dată conceptul de Fundraising from Good to Great. Știm că este nevoie reală pentru dezvoltarea capacității organizaționale și că nu toate ONG-urile au resursele necesare pentru a investi în această direcție. De aceea, în această rubrică readucem în discuție cele mai importante subiecte dezbătute în cadrul conferinței pentru a ajuta fundraisierii să se dezvolte profesional și șă ajutăm organizațiile nonguvernamentale să aibă o direcție mai clară atunci când vine vorba de dezvoltarea sustenabilă a organizației lor. 

Abonează-te la newsletter

Cronici de Filantropie

Fiecare comunitate are resursele necesare pentru a deveni un acasă mai bun și mai puternic pentru oamenii care trăiesc în ea. Noi, Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, avem misiunea de a descoperi, cultiva şi folosi aceste resurse pentru a le oferi oamenilor speranță, dar și un cadru în care să poată acționa.

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai recente Cronici din filantropia Românească, cu povești despre altruism și iubire de oameni din viața celor care își dedică timpul și resursele pentru a produce schimbări reale în comunitățile lor. 

Newsletter

Datele pe care le colectăm (nume și e-mail) sunt stocate pe platforme conforme cu legislaţia în vigoare, platforme care ne permit o comunicare eficientă cu voi. Aceste date vor fi folosite doar pentru scopurile menţionate mai sus sau în acord cu obligațiile noastre legale și nu vor fi înstrăinate către o altă entitate.

Dacă doriți să vă abonați și la Newsletter-ul ARC pentru a afla tot ce e nou în fundraising și să primiți vești despre evenimentele și noile planuri pentru mediul nonguvernamental, vă rugăm sa selectați Da în cadrul câmpului Newsletter ARC.