Skip to content

Cronicile Filantropiei

HOME / DESPRE NOI

Pentru noi, filantropia este unul din modurile prin care putem crește și dezvolta comunitățile noastre și să le transformăm în acasă. Știm că generozitatea și implicarea pot fi masele critice care împing balanța înspre bine. Din 2001 încoace, îi sprijinim pe cei care vor să facă bine cu cap și inimă. Le punem la dispoziție infrastructura și experiența noastră, pentru ca ideile lor să crească și să se transforme în schimbări.

De-a lungul anilor, am văzut sute, mii de inițiative care au făcut valuri, care au oferit speranță și optimism. Iar pentru ele și pentru celelalte nenumărate inițiative care vor apărea am făcut Cronicile Filantropiei.

Acest proiect editorial e dedicat celor care aduc o alternativă, care s-au încăpățânat să nu plece din țară atunci când le-a fost greu, care găsesc puterea să lupte și pentru cei care nu pot sau care nu știu cum.

Suntem mulți care facem bine, avem insule de generozitate și implicare în fiecare oraș din țară, iar prin Cronicile Filantropiei vrem să arătăm că nu suntem singuri. Că suntem mulți care gândim la fel, care avem aceeași energie și aceeași viziune incredibilă de schimbare.

 

Misiunea noastră

”Ne dorim cu tărie ca membrii comunității să-și ia înapoi puterea asupra destinului lor. Să construiască punți de încredere în comunități și să poată interveni rapid și eficient în rezolvarea problemelor din sistemul de educație, sănătate sau asistență socială. De aceea, venim periodic cu Cronici din filantropia Românească pentru a-i încuraja , cu exemple concrete și rezultate măsurabile, pe cei care vor să producă o schimbare în comunitatea lor. ”

Dana Pîrțoc, CEO ARC

Cunoaște echipa

119697415_2765032643782734_7813188146746664717_n

Lina Vdovîi

Sinziana Wolff

Sînziana Wolff

George Gurescu

George Gurescu

Abonează-te la newsletter

Proiectul este derulat de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale, Opportunity Associates Romania și Dăruiește Viață și beneficiază de o finanțare în valoare de 244,647.00 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Cronici de Filantropie

Fiecare comunitate are resursele necesare pentru a deveni un acasă mai bun și mai puternic pentru oamenii care trăiesc în ea. Noi, Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, avem misiunea de a descoperi, cultiva şi folosi aceste resurse pentru a le oferi oamenilor speranță, dar și un cadru în care să poată acționa.

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai recente Cronici din filantropia Românească, cu povești despre altruism și iubire de oameni din viața celor care își dedică timpul și resursele pentru a produce schimbări reale în comunitățile lor. 

Newsletter

Datele pe care le colectăm (nume și e-mail) sunt stocate pe platforme conforme cu legislaţia în vigoare, platforme care ne permit o comunicare eficientă cu voi. Aceste date vor fi folosite doar pentru scopurile menţionate mai sus sau în acord cu obligațiile noastre legale și nu vor fi înstrăinate către o altă entitate.

Dacă doriți să vă abonați și la Newsletter-ul ARC pentru a afla tot ce e nou în fundraising și să primiți vești despre evenimentele și noile planuri pentru mediul nonguvernamental, vă rugăm sa selectați Da în cadrul câmpului Newsletter ARC.