Skip to content

Categorii de premii

HOME / Gala Oameni pentru Oameni / Categorii de premii

Cea de a XVI-a ediție a Galei Oameni pentru Oameni este în curs de actualizare. Rămâi conectat cu noi și abonează-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.

Gala Oameni pentru Oameni din 2019, ediția a XV-a, am avut 3 categorii pentru care am primit nominalizări:

Premiul ”Curaj”

Unde am căutat organizații și lideri care mobilizează resurse pentru a produce o schimbare sistemică, care au avut curajul de a lua o poziție fermă și de a provoca constant autoritățile prin puterea exemplului și de a le aduce în discuție subiectele sensibile până la rezolvarea lor.

Premiul ”Perseverență”

Am căutat  povești despre companii (mari și mici) care au o direcție bine definită de CSR (care înclină să sprijine proiecte sociale dintr-o anumită sferă) și care au dovedit un efort constant în alocarea de resurse multi-anuale printr-un parteneriat pe termen lung cu organizații nonguvernamentale. În
plus, ne-am uitat și la companiile care își implică angajații în proiecte și
activități desfășurate împreună cu organizații nonguvernamentale.

Premiul ”Putere”

Unde-s mulți puterea crește, de aceea am căutat acele povești despre inițiative ale organizațiilor nonguvernamentale care, împreună cu alți parteneri, au dezvoltat o soluție la o problemă identificată în comunitate, care a fost multiplicată de către alte organizații sau autorități publice. Aici pot intra parteneriate între ONG-uri, parteneriate între ONG-uri și companii, între ONG-uri și autorități, sau ONG-uri, companii și autorități.

*vezi aici căștigătorii ediției trecute