Skip to content

Gala Oameni pentru Oameni

HOME / Gala Oameni pentru Oameni

Filantropia ca gest personal de schimbare a vieții comunității este încă foarte puțin cunoscută. Dacă nu s-ar fi vorbit despre implicare în viețile altora ca filozofie de viață, nu s-ar fi creat punți de încredere și dorință pentru a produce o schimbare și atunci niciuna dintre aceste schimbări nu s-ar fi produs.

Mărturie că filantropia funcționează stau ultimii 20 ani de servicii de medicina de urgență SMURD, serviciii de tip hospice în România, copiii care au o șansă la educație datorită unor programe naționale precum cele ale OvidiuRo sau World Vision, vieți care au fost salvate prin dotarea unităților medicale, modul cum oamenii s-au mobilizat și au curățat România într-o zi.

Din 2003, Gala Oameni pentru Oameni aduce în atenția publicului exemple de bună practică din domeniul investițiilor în comunitate și a mobilizării de resurse. De-a lungul celor 17 ani de existență, Gala a premiat companiile, organizațiile și oamenii care au proiectat și consolidat binele în România. Cea de-a XVI-a ediție a Galei Oameni pentru Oameni va avea loc în 2021.Rămâi conectat cu noi și abonează-te la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.