Skip to content

Regulament

HOMEGala Oameni pentru Oameni / Regulament

Cum se fac nominalizările?

Nominalizările se fac online prin www.cronici.arcromania.ro.

Toate poveștile pe care le primim (tu a cui poveste vrei să o spui) vor intra în etapa de selecție pentru unul din premiile pe care le vom oferi în cadrul evenimentului următor. 

Cea de a XVI-a ediție a Galei Oameni pentru Oameni este în curs de actualizare. Categoriile de premii, criteriile de jurizare și componența juriului urmează să fie definitivate curând. Rămâi conectat cu noi și abonează-te la newsletterul (link către abonare) nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi informațiii.

Nominalizările

NU POT DEPUNE NOMINALIZĂRI sau FI NOMINALIZATE companii sau organizații care au statutul de organizator, partener, sponsor sau finanțator al Galei Oameni pentru Oameni sau al Cronicilor. De asemenea, nici acele organizații sau companii cu care membrii Juriului Galei sunt afiliați oficial în Consiliul Director sau în care activează ca angajați.

Sunt încurajate nominalizările unor companii, programe sau persoane fizice făcute de orice terță parte, cu condiția ca aceasta să nu fie un partid politic sau o persoană cu funcții politice.

Autonominalizările au aceeași valoare în ochii noștri, așa că vă încurajăm să ne povestiți și despre propriile inițiative pentru schimbări în bine în comunitate.

Prin înscrierea/nominalizarea unui proiect, participanții sunt de acord că:

  • Organizatorii Galei Oameni pentru Oameni pot prelucra datele oferite, în scopul organizării acestui eveniment. Datele furnizate vor fi folosite strict pentru contactarea persoanelor implicate, pentru a le trimite invitația la eveniment, pentru comunicarea informațiilor generale legate de Gala Oameni pentru Oameni și pentru buna organizare a evenimentului.
  • decizia comitetului de selecție cu privire la nominalizările acceptate și premiate este finală și fără posibilitate de apel. În cazul în care un membru al comitetului de selecție este într-un conflict de interese, acesta nu este implicat în decizia asupra respectivului proiect.
  • organizatorii își rezervă dreptul de a schimba încadrarea nominalizărilor primite la alte categorii, pentru a asigura o cât mai bună reflectare a valorii aplicațiilor.

Ce povești premiem:

Categoriile de premii, criteriile de jurizare și componența juriului sunt în curs de actualizare